Kiedy otwieram ankietę ponownie widzę komunikat, że już ją wypełniłem. Dlaczego?

Ankieta zapisuje tzw. plik cookie w przeglądarce respondenta. Możesz wyłączyć tę opcję w sekcji Lista ankiet klikając na Wyłącz cookies, dzięki temu ta sama ankieta będzie mogła być otwierana wiele razy.