Czy mogę bezpiecznie dzielić dostęp do konta z grupą użytkowników?

Tak. Dzięki funkcji Ustawienia Multi-user możesz dodać użytkowników do swojego konta i przypisać im konkretne uprawnienia związane z zarządzaniem kontem. Jest to doskonałe rozwiązanie dla każdego użytkownika GetResponse, który chce delegować poszczególne zadania związane ze swoimi kampaniami.

Każdy użytkownik posiada swój login i hasło potrzebne do zalogowania się. W razie konieczności, dany użytkownik może dokonać zmiany hasła. Dla bezpieczeństwa Twojego konta dostęp do panelu płatności jest zablokowany dla każdego dodanego przez Ciebie użytkownika.

W pakiecie konta płatnego Email możesz domyślnie dodać jednego użytkownika bez dodatkowych kosztów. W pakiecie PRO możesz dodać trzech użytkowników, a w koncie Maxi pięć bez dodatkowych kosztów.

Kliknij tutaj, aby dowiedzieć się więcej na temat kosztu usługi Multi-user.